Omlægning af lån

Der er en række forskellige udgifter, der er i vores privat økonomi. I ens budget er der fx. el. Men der er en del poster, hvor man kan spare nogle monetos. Her er de bedste gode tricks, som du kan læse gratis.

Den mest overkommelige metode for os til at blive styrtende rig på, er via en private pension. Det fremførte en intelligent mand for noget tid siden. For os er det statistisk den mest realistiske metode at blive stenrig på. Så vi bør overveje, at sætte sig mere ind i pension, med de spændende alternativer, der ligger i din pensionsordning.

Forsikringer er det vi får i håbet om, aldrig at få dem aktiveret. Du bør strikt gennemtænke dine egentlige behov og ikke blindt gøre som alle andre. Der kan være forsikringsdækninger, du overhovedet ikke har brug for eller som du kan leve uden. Det er en vurderet risiko, du må leve med. Efter du har valgt, så drejer det om at skralde dine forsikringsdækninger ned til et minimalt niveau. Skal din fritidshus forsikring kun forsikre fx 100.000 kr. og kan du nøjes med en selvbetaling på 105.000 kr., hvis lejlighed nedbrænder til grunden?

Banker er også en post, hvor der vil være store penge at bespare. Afvigelsen mellem de mest dyrebare og de mange billige pengeinstitutter er stor. Vi taler om, op mod 3.400 kr. pr. måned for en normal kernehusstand og huslån. Lån til køb af villa er det største enkeltstående køb, som man har i sit liv. Forbrugslån er stor stil den ting du bør være fokuseret på, når du vil tune din privatøkonomi. En ting er renteomkostninger, men også handlekursen er meget vigtig. Omlægning af lån er en ting, der kan forbedre din økonomi. Den vigtigste variabel er forhaling af lån. Lån kan forbindes med med forskydning af tid. Hvis du kan vente f.eks. 14 måneder med at låne penge og i stedet for spare op i tidsrummet, så har du nedbragt gælden, men også renteudgifterne.

Har du medlemskab hos den rigtige fagforening, så har du mulighed for en smule fordelstilbud. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er en del at spare på en lavpris fagforening. Nogle mennesker har tvunget valg af fagforening igennem overenskomsten. Men man kan jo vælge kun at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforbund kan støtte dig med både almindelige forsikringer og sundhedsforsikringer – så overvej om det er det værd at spare de penge, hvis du lider af f.eks. stress.

Maden er det sted i din privatøkonomi, som udgør den aller største andel. Nogle kan overleve for et spartansk beløb, hver md, så er der andremennesker, der spenderer meget store pengebeløb på fx speciel mad ude i byen. Et er hvis du køber mad ude i byen på enten spisehus eller pizzasted – men den helt store synder er det mad du køber og laver i hjemmet. På dette område findes der det klassiske køb i supermarkedet, som man bærer hjem. Desværre er man underlagt for ekstrakøb, som har den konsekvens at indkøbssedlen stiger drastisk. Et råd er, at du shopper dine madvarer på internettet, på de gode online supermarkeder. Der kan man både handle daglige madindkøb, men samtidig også de spændende nye udvalg af måltidskasser.

Du bør efterregne dine udgifter, så du neddrosler på alle steder af din husstandsøkonomi. Således kan du ende med at have et langt større rådighedsbeløb til de dejlige ting af hverdagen. Jeg er glad fordi du læste min blog.