Kurs 100 på realkredit

Drømmen om kurs 100 og de utopiske dage, hvor man kan swappe sig til en kvart million hvert 5. år er ikke slut – tværtimod, så er mulighederne i øjeblikket særlige spændende og der kan ske utrolige ting på markedet i disse år.

Der er flere forskellige udgifter, som går igen i det danske folks privat økonomi. I et udgiftsbudget er der for eksempel husholdning. Og der er en række steder, hvor man kan spare gode danske kroner. Her er udvalgte gode tips, som du kan benytte gratis.

Den sikreste metode for danskerne at blive mange millionær på, er igennem en private pension. Det sagde en intelligent person nøgternt. For den jævne dansker er det statistisk set den mest realistiske metode at blive milliardær på. Så du bør tænke over, at sætte sig mere ind i pension, med de værdifulde potentialer, der ligger i din alderspension.

Forsikringsdækninger er det vi erhverver sig i håbet om, aldrig nogensinde at få dem brugt. Du bør nøje overveje dine faktiske behov og ikke blindt gøre som alle andre. Der er forsikringer, du reelt ikke har brug for eller som du kan være foruden. Det er en reel risiko, du må leve med. Bagefter du har fravalgt, så drejer det om at skalere dine forsikringsdækninger ned på et minimalt niveau. Skal din forsikring kun dække fx 200.000 kroner og kan du nøjes med en selv-risiko på 19.000 kroner, hvis dit hjem brænder ned til aske?

Private banker er også en udgift, hvor der ofte er gode penge at hente. Afvigelsen mellem de mest dyrebare og de billige banker er ikke småting. Vi taler om, op mod 4.100 dkk månedligt for en median dansk husstand plus reallån. Lån til bolig er det største isolerede køb, som man møder. Forbrugslån er aller højeste grad det man skal være fokuseret på, når du skal tune din privatøkonomi. Et er renteudgifterne, men også kursen er essentiel. Omlægning af lån er en ting, som kan accelerere din private økonomi. En anden vigtig parameter er forsinkelse af lån. Lån kan forbindes med med forcering af tid. Hvis du kan vente med lån fx. 17 mdr. med at låne pengene og i stedet spare tilsvarende op i denne periode, så får du nedbragt lånstørrelsen, men også dine renteudgifter.

Er du med hos en fagforening, så har du mulighed for at få en smule medlemstilbud. Du kan også gennemtænke at udmelde dig. Der er for resten hurtige penge at spare på en billigere fagforening. Nogle mennesker har tvunget fagforeningsvalg i overenskomsten. Men man kan vælge kun at nøjes med en a kasse. Fagforbund kan hjælpe dig med forsikring og sundhedsordning – så overvej om det er pengene værd at udmelde dig, hvis du haroplever for eksempel stress.

Din mad er den post i din privatøkonomi, som udgør den absolut største del. Nogle kan leve for et spartansk budget, hver md., så er der andre, som forkæler sig med gigantiske pengebeløb på fx speciel take-away. En ting er hvis man køber mad ude på enten sandwichbar eller drive in – men den helt store problematik er den mad du køber og bager hjemme. Her findes der det klassiske dagligvareindkøb i supermarkederne, som man tager med hjem. Beklageligvis er danskere underlagt for impulskøb, som medfører at kassebonen bliver for lang. Et trick er, at du handler dine mad online, via de nye online supermarkeder. Her kan du handle normale dagligvarer, men desuden også de gode nye tilbud på kasser med mad.

Du bør efterregne dine konti, så du nedskærer indenfor alle nicher af din budget. Således kan du ende op med at besidde et langt højere slutbeløb til de unødvendige dele af hverdagen. Tusind tak fordi du læste siden.