Flexlån 1-2-3

Der er mange forskellige udgifter, der eksisterer i ens private økonomi. I ens driftsbudget er der feks. telefoni. Men der er en række poster, hvor du kan spare nogle slanter. Her er de vigtigste gode tricks, som du kan benytte uden det koster noget.

Den mest sandsynlige fremgangsmåde for danskerne at blive milliardær på, er igennem en pension. Det fremførte en lærd person for længe side. For langt de fleste er det statistisk den mest plausible måde at blive ved muffen på. Så vi bør gennemtænke, at sætte sig mere ind i denne opsparingsform, med de spændende alternativer, der er i din pensionsopsparing.

Forsikringer er det du erhverver sig i håbet om, aldrig nogensinde at få dem benyttet. Du skal strikt spekulere på dine kritisk behov og ikke blindt gøre som andre. Der er nok forsikringer, du egentlig ikke behøver eller som du godt kan være foruden. Det er en vurderet risiko, du må medtage. Bagefter du har fravalgt, så handler det om at skalere dine forsikringsdækninger ned til et minimum. Skal din ulykkeforsikring udelukkende dække f.eks. 75.000 kr og kan du acceptere en selvbetaling på 9.000 dkk, hvis din egendom brænder ned til jorden?

Din bank er også en udgiftpost, hvor der for mange er gode penge at spare. Uligheden mellem de mest dyrebare og de billige pengeinstitutter er astronomisk. Vi snakker om, op mod 3.400 kr. /måned for en normal dansk familie plus huslån. Lån til hus er det største enkelte køb, som mange møder i sit liv. Lån er i den grad den ting du bør være opmærksom på, hvis du skal tune din økonomi. Et er renteomkostninger, men også handlekursen er vigtig. Konvertering af lån er en ting, som kan forbedre din private økonomi. En anden vigtig faktor er afventning af lån. Lån kan paralleliseres med fremskydning af tid. Hvis du kan undgå lån f.eks. 13 mdr. med at låne og i stedet spare tilsvarende op i perioden, så får du både nedbragt din gæld, men også udgifterne til renter.

Er du medlem hos en fagforening, så har du mulighed for en del fordele. Du kan også gennemtænke at udmelde dig. Der er for resten hurtige at spare på en billigere fagforening. Nogle lønmodtagere har forceret fagforeningsvalg igennem fagaftale. Men du kan vælge blot at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan assistere dig med både alm. forsikringer og sundhed – så overvej om det er dumt at melde dig ud, hvis du lider af f.eks. smerter.

Maden er det sted i din privat økonomi, der udgør den absolut største del. Visse folk kan leve for et ultra lille budget, hver md, så er der andre personer, som forkæler sig med enorme pengebeløb på fx speciel fastfood. Et er når man køber din mad ude på enten reastauration eller fastfood-levering – men den virkelig store byrde er det mad du køber og bager der hjemme. I dette tilfælde findes der det klassiske madindkøb i supermarkederne, som man bærer hjem. Desværre er mange skydeskive for ekstrakøb, der resulterer i at kassekvitteringen eksploderer. Et tip er, at du indkøber dine madvarer online, på de brugervenlige netbaserede supermarkeder. Her kan man både handle daglige dagligvarer, men også de spændende nye udvalg af madkasser.

Du bør altså gennemse dine forbrug, så du sparer indenfor alle dele af din budget. Derved kan du ende op med at råde over et meget større slutbeløb til de sjove dele af din tilværelse. Jeg er glad fordi du læste artiklen.