0 procentslån

Der er mange forskellige udgifter, der er i dannernes private finanser. I ens driftsbudget er der feks. lommepenge. Men der er en masse områder, hvor vi kan spare nemme penge. Her er de bedste gode finter, som du kan tilgå gratis.

Den letteste fremgangsmåde for danskerne at blive rigmand på, er gennem en alderspension. Det sagde en intelligent mand en gang. For dig er det statistisk set den mest sandsynlige metode at blive rig på. Så man bør spekulere på, at sætte dig ind i denne opsparingsform, med de værdiskabende potentialer, der findes i din private pension.

Forsikringsdækninger er det du bestiller i håbet om, aldrig at få dem brugt. Du skal strikt gennemtænke dine faktiske behov og ikke blot gøre som andre. Der er muligvis forsikringer, du ikke behøver og som du kan undvære. Det er en reel risiko, du må leve med. Bagefter du har fravalgt, så drejer det om at skalere dine forsikringsdækninger ned til et meget lavt niveau. Skal din brandforsikring kun forsikre feks. 60.000 kr. og kan du acceptere en selvbetaling på 45.000 kr, hvis dit rækkehus brænder ned til aske?

Banker er ligeledes en udgiftpost, hvor der for mange er mange penge at finde. Afvigelsen mellem de mest eksklusive og de mest lavprisede banker er gigantisk. Vi snakker om, op til 3.800 dkk per md. for en gennemsnitlig dansk familie og real kredit. Lån til køb af ejerlejlighed er det største isolerede køb, som man har i hele sit liv. Lån er stor stil det du bør være opmærksom på, hvis du vil fintune din privat økonomi. Et er morrenter, men også dagskursen er kritisk. Konvertering af lån er noget, der kan forbedre din privatøkonomi. En anden vigtig størrelse er forsinkelse af lån. Lån kan sammenlignes med forskydning af tid. Hvis man kan vente med lån feks. 16 måneder med at låne penge og i stedet spare op i perioden, så får du nedbragt din gæld, men også udgifterne til renter.

Har du medlemskab hos en faglig forening, så har du adgang til en række medlemsfordele. Du kan også spekulere på at udmelde dig. Der er for resten nemme penge at spare på en billig fagforening. Nogle folk har forceret valg af fagforening i overenskomsten. Men man kan prioritere blot at nøjes med en arbejdsløsheds-kasse. Fagforbund kan støtte dig med både almindelige forsikringer og sundhedsordning – så overvej om det er det værd at udmelde dig, hvis du lider af for eksempel muskelbesvær. Fx, kan du få en billige forsikring via FOA, en såkaldt FOA forsikring, hvor du får den næsten til non-profit.

Fødevarer er det sted i din økonomi, der repræsenterer den største part. Nogle mennesker kan overleve for et beskedent budget, hver md, så er der andre, der køber for meget store summer på feks. lækker restaurantmad. Et er når du køber mad ude i byen på enten spisested eller take out – men den rigtig store byrde er den mad du køber og tilbereder derhjemme. I dette tilfælde findes der det normale indkøb i supermarkeder, som du bærer hjem. Beklageligvis er mange underlagt for impulsindkøb, der resulterer i at kassebonen bliver meget lang. Et godt råd er, at du køber dine madvarer på nettet, på det voksende antal netsupermarkeder. Der kan man både shoppe de traditionelle madindkøb, men samtidig også de mange fristende sortiment af måltider i kasser.

Du bør altså beregne dine forbrug, så du reducerer inden for alle steder af din husstandsøkonomi. Så kan du ende med at være i besiddelse af et meget sjovere beløb til de unødvendige ting i tilværelsen. Mange tak fordi du så siden.